Suncomat

Suncomat je uređaj s taktilnim ekranom kojeg smo samostalno razvili 2003. godine, te je to jedna od prvih namjenskih obrazovnih platformi te vrste u svijetu. Potpuno inovativno sučelje prilagođeno djeci i namijenjen dugotrajnom radu bez održavanja s primjenom prije svega u vrtićima i sličnim okolinama. Suncomat ima posebna sigurnosna rješenja koja omogućavaju siguran rad a uz to je naglašena jednostavnost upotrebe kako bi odgajatelj mogao pažnju posvetiti djeci a ne uređaju. U ovih deset godina pojavili su se brojni uređaji koji kao sučelje koriste dodir ekrana, no i danas su Suncomati u upotrebi u vrtićima što nas posebno veseli. Očito i generacije naših malih korisnika.

32bita suncomat
Geanium

Geanium je alat za vizualizaciju i analizu podataka kojima su poznati vrijeme i mjesto događaja. Geanium podatke prikazuje na dinamičkoj karti sa lentom vremena, pozicionirajući ih u vremenu i prostoru u kojemu su se dogodili. To otvara mogućnost da Geanium opiše pojedini događaj u kontekstu vremena i prostora. Podaci u Geaniumu su granulirani, odnosno sa svakim događajem postoji mogućnost detaljnijeg pregleda što je omogućeno zoomiranjem zamljopisne karte ili lente vremena. Također je moguće odvojeno imati nekoliko lenti vremena na istoj karti te je sa time omogućena usporedba podataka iz više različitih izvora sa različitim pogledima na isti događaj.

Isprobaj!

Ananka

Ananka je sustav za naručivanje koji omogućuje naručivanje u nekoliko klikova na društvenim mrežama. Sustav je zamišljen kako bi se skratio postupak naručivanja kod Vašeg frizera, zubara, liječnika,... Time si osiguravate točan termin narudžbe i izbjegavate duge redove. Ukoliko je frizerski salon u kojemu radite frizuru, stomatolog ili liječnik prijavljen u naš sustav Vi se možete naručiti potpuno besplatno

Ananka